Samenvatting

GPS nieuws

Lees ook ons GPS nieuws, met leuke weetjes en andere informatie. Lees verder.


GPS kopen
Waar kunt u terecht om een GPS te kopen. Natuurlijk op het Internet. Maar soms is het handig om naar de winkel te gaan. Daar wordt u professioneel geholpen en geadviseerd. Ook kunt u de verschillende modellen van dichtbij zien. Waar kunt u o.a. naar toe? Waypoint, Beversport, GPSshop.nl.

Voor meer informatie over GPS-en kunt u terecht op veel websites. Een aanrader is het forum van Waypoint. Daar kunt u veel informatie vinden maar ook vragen stellen. Handige websites: GPS forum GPS koopgids Outdoor winkels Voor outdoor artikelen kunt u terecht bij de volgende winkels: Beversport, Blue Blizz Verrekijkers. Erg handig als u onderweg de vogels goed wilt bekijken. Er is in de regio maar 1 zaak waar u naar toe moet als u een goede verrekijker wilt aanschaffen: Foto Rooijmans in Budel.


Een APP op de smartphone
Mocht je in bezit zijn van een smartphone, overweeg dan een goede outdoor app zoals TopoGPS. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. Apps op een smartphone hebben tegenwoordig dezelfde mogelijkheden als een Garmin GPS maar zijn een heel stuk goedkoper. Ideaal om eens te kijken of dit een leuke hobby kan gaan worden.

Tips en uitleg

Laatst bijgewerkt op 18-08-2021

Wandelen is leuk, met de GPS wandelen is ook erg leuk. Maar het is soms ook erg interessant om GPS te reviewen/testen. Kijken hoe ze werken, hoe handig ze zijn, etc. 
 
Ook leggen we graag uit hoe we zelf werken. Klik hier meer informatie.
 
Op het internet is veel informatie te vinden, maar misschien leest u liever een goed boek over GPS-en, of bent u op zoek naar een goede video of bent u op zoek naar een goede review. Een aantal jaren geleden hebben we verschillende GPS-en aangeschaft en gereviewed. Maar vanwege de aanschafprijs van deze GPS-en zijn we hiermee moeten stoppen. Het werd gewoon te duur.
 

Forum, boeken en video

Vragen

Apps voor smartphone

Handige weetjes:

Kaarten


Overig