Wandel links
GPStracks

GPStracks heeft de grootste verzameling wandelingen, fietstochten, autotochten, etc. Een echte aanrader.


wandelpagina

Leuke site met veel informatie over wandelen.


Wandelzoekpagina

Een wandeling zoeken, met of zonder GPS. Op de Wandelzoekpagina kun je veel wandelingen terugvinden. Ook de meeste wandelingen van GPSwalking.nl kun je hier terugvinden.


Gerrit Snel

Een site die goed aansluit bij GPSwalking.nl. Op deze mooie site vindt u een aantal wandelingen in Gelderland. Ook de foto-series zijn het bekijken waard.


Wandelgids Zuid Limburg

Dit is een echte aanrader voor iedereen die graag wandelt in Zuid Limburg. Prachtige en goed gedocumenteerde wandelingen. Ook voor mensen zonder GPS want bij elke wandeling zit een handig kaartje en routebeschrijving.


Op pad met GPS

GPS wandeltochten door het hele land.


Weekend hike

Wandeltochten georganiseerd door deelnemers tussen de 20-45 jaar.


Tweevoeter

Alles over wandelen.


Wandeltochten (BR)

De tochten van Brabant. Wandeltochten bieden voor elk wat wils.


Wandelnet.nl

Wandelplatform LAW.


Wandelwebsite

Aantal wandelingen in het noorden van het land.


Wandel.nl

De website van KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland.


Wandelclub.nl

Een soort forum met een aantal onderwerpen over wandelen. Zo kunt u een berichtje plaatsen als u een wandelmaatje zoekt.


Andre Wolff

Een site over software, wandelingen en nog veel meer.


Doorwandelen.nl

Gezond zijn willen we allemaal. Extra lichaamsbeweging draagt bij aan een heldere en creatieve geest. In2sports heeft de meest complete webservice voor wandelaars in de Benelux gelanceerd. Deze service is te vinden op webadres: www.doorwandelen.nl en is gratis voor iedereen toegankelijk.


Globalcoaching.nl

Globalcaching is de website voor de Nederlandse geocacher. Hier vind je alle mogelijkheden om caches te zoeken die geplaatst zijn op geocaching.com, terracaching.com of hier op globalcaching.nl. Maak een selectie van de caches met bv. zoeken op eigenschappen en verkrijg de GPX file.


Trailexplorer
Ontdek en verken wandelroutes in diverse Europese landen met routebeschrijvingen, gps tracks, toffe activiteiten in de omgeving en leuke plaatsen om te bezoeken.
Braboland.nl

Brabantse gezelligheid van brabanders door brabanders voor brabanders over brabanders in de provincie Noord-Brabant. Leuk dagje uit in Brabant, brabants toerisme, attracties en evenementen in Noord-Brabant.


Westwandelingen

GPS Wandelingen in Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk. Op deze webstek staan momenteel enkele tientallen wandelingen en er komen regelmatig nieuwe tochten bij.


Eropuit.nl

Eropuit.nl is de website voor uittips in Nederland. Op eropuit.nl vind je de meeste, leukste en verrassendste tips voor een dagje uit. Of je nu met je partner, je gezin of met vrienden gaat. Naar een pretpark, wandelen en fietsen, winkelen, of naar een museum. Eropuit.nl brengt je op ideeën en vindt wat bij jou past.


ANWB

Veel informatie over wandelen en wandelroutes. Ook veel nuttige informatie over alles rond het wandelen.


De Wandelsite

Wandeltochten georganiseerd door de deelnemers (alle leeftijden).


gps.jouwpagina
Startpagina voor gps wandelingen en overige informatie.
DagjeWeg.NL

Als u een keertje een dagje weg wilt is deze website aan te raden.


www.landelijkwandelprogramma.nl

Het Landelijk Wandelprogramma van KNBLO-NL bestaat uit 1.000 unieke wandelevenementen door heel Nederland, in totaal meer dan 100.000 wandelkilometers.


www.wandelenlimburg.nl

Veel informatie over wandelen in de regio Limburg.


Wandelsport Friesland
Wij zijn een stichting die het bevorderen van sportief bewegen in Friesland en omgeving tot doelstelling heeft. Hiertoe onderhouden we onder andere een activiteitenkalender en een wandelkaart. Voor deze wandelkaart zijn we altijd op zoek naar nieuwe, uitgezette wandelingen om naar door te linken. We plaatsen dan een marker op de Google kaart op onze eigen website en een korte omschrijving met een plaatje in de database. Er zijn nu al meer dan 400 toeristische websites die de informatie vanuit deze database laten zien en doorlinken naar de site van de aanbieder / eigenaar van de wandeling.
GPS Wijzer
Op pad met gps wijzer, de fiets en outdoor specialist Steeds meer mensen gaan wandelen, fietsen of sporten met een gps. De een gebruikt het toestel om niet meer te verdwalen of lekker improviserend op pad te gaan of weer op het startpunt terug te komen, de ander om een route of track na te lopen, te fietsen of te varen. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook. Een fiets of outdoor gps of smartwatch heeft echter zo veel mogelijkheden dat sommigen de weg in het apparaat kwijt raken. Daarom maken Foeke Jan Reitsma en Joost Verbeek in duidelijke taal helder hoe je de vele opties van je apparaat en de bijbehorende software zoals BaseCamp en Garmin Connect kunt gebruiken. Ook geven ze uitleg over de vele online Garmin Edge 1030 Plusrouteplanners zoals RouteYou, Komoot en Strava. Ons doel is om onderweg vooral te genieten en je toestel je daarbij behulpzaam te laten zijn. Wil je ook meer uit een toestel halen of je op de mogelijkheden oriënteren dan bij je bij gps wijzer aan het goede adres.
Stappen met Hans
Op deze site vind je verschillende GPS-wandelingen, die Hans Bijen vanaf juli 2006 gelopen heeft. Naast de tracks/routes vindt je ook verschillende foto-series.
Gpswandelpaden.nl

Deze site geeft een gerubriceerd overzicht van meer dan 350 door mij gelopen rondwandelingen in Nederland en omringende landen.


Lopen in Nederland
Wij zijn Ron en Gerda. Onze grootste hobby is wandelen, en sinds een tijdje zijn wij gaan wandelen met een GPS. Wij zelf lopen in Nederland met een Garmin Etrex 30x met de topo-pro map van Nederland, welke ons zeer goed bevalt. We willen u met deze website mee laten genieten van onze wandelingen in Nederland. Alle routes op onze site zijn door ons zelf gelopen, een impressie van de routes kunt u vinden onder het kopje wandel routes en de betreffende provincie, daar kunt u tevens het GPX-File downloaden.
De Groote Heide
Zesduizend (!) hectare prachtige natuur. Vanaf de groene zuidkant van Eindhoven tot een eind over de Belgische-Nederlandse grens richting Hamont-Achel en Neerpelt. Zes gemeenten (Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Neerpelt en Valkenswaard) werken samen om 'hun' natuur zowel te koesteren als meer bekendheid te geven.
Vakantiehuisje Veluwe
Hoi Veluwe, heerlijk overnachten in de natuur.
Wandelingen.nl
Op de website is dezelfde informatie als op de app (voor onderweg) te vinden, maar dan met meer zoekmogelijkheden en overzichtelijker weergegeven, voor op de desktop, laptop of tablet thuis. Er zijn meer dan 4.000 wandelingen te vinden, van lange afstandswandelingen tot ommetjes in de natuur en stadswandelingen. Waar je ook bent, overal is wel een mooie route te vinden. De GPS-tracks zijn (nog) niet te downloaden, maar wat ons betreft is de app Wandelen een prima middel om onderweg je weg te blijven vinden en is daar aanvullend geen GPS-tracker voor nodig.
GPS wandelingen in Limburg
GPS wandelingen in Limburg.
De vrije wandelaar
Voor wandelaars die graag ongebonden hun eigen weg kiezen. Voor wie wandelen een doel is en geen middel. De Vrije Wandelaar publiceert sfeerartikelen over wandelingen in binnen- en buitenland. Met aandacht voor cultuur en geschiedenis. Artikelen, voorzien van fraaie foto’s, praktische informatie, handige kaarten en verwijzingen. De Vrije Wandelaar: platform voor ondernemende wandelaars maar ook voor hen die graag wandelen vanuit de luie stoel.
Ontdek Noord-Groningen
Op deze website vindt u een flink aantal wandelroutes in Noord Groningen, variërend van 7 tot 22 kilometer. De routes zijn ook te gebruiken als korte fietsroutes want de wandelingen gaan meestal over fiets/wandelpaden en rustige wegen. Voor de enkele uitzonderingen (onverharde paden) zijn altijd alternatieven beschikbaar want de fietsmogelijkheden zijn in deze regio ontelbaar.
Heerlijk wandelen
De mooiste wandelroutes en natuurgebieden in een uitnodigende natuur. Je kunt kiezen uit routes met verschillende afstanden. Ga op pad, laat je inspireren! Ik laat je de mooiste wandelingen zien. Alle wandelroutes worden regelmatig gecontroleerd. Je bent er zeker van dat de wandelroute van het begin tot het einde klopt. Ik organiseer ook groepswandelingen in de mooiste natuurgebieden. Maar ik maak ook wel eens een uitstapje elders in de provincies.
GPS algemeen
GPS info

Uitgebreide site met veel GPS info.


GPS startpagina

Overzicht van websites op het gebied van GPS en GPS wandelen.


Wandelstartkabel

Startpagina op het gebied van wandelen.


GPS forum

Veel informatie over GPS-en door en voor gebruikers. Hier kunt u uw vragen kwijt waarna doorgaans een snel antwoord volgt. Een aanrader voor iedereen die pas een GPS heeft gekocht of vooraf zich verder wil oriënteren.


Alles over GPS
Met deze site willen de makers je graag enthousiast maken voor het wandelen en fietsen met een GPS. De site bevat alle informatie die je nodig hebt om zelf op pad te kunnen gaan met een GPS. Daarnaast besteden we aandacht aan de achtergronden en de techniek.
gps.uwpagina.nl

Start pagina met links naar wandelingen, software en informatie.


Poipagina.nl
Gratis autonavigatie.
wandelen.besteoverzicht.nl

Overzichtspagina met veel links naar GPS gerelateerde onderwerpen


Wandelgids.nl
Site met veel informatie op het gebied van wandelen.
GoXchange.nl
Met dit samenwerkingsverband (KNBLO-NL /NTFU) willen wij het gebruik van satellietnavigatiesystemen tijdens het sportief, recreatief en educatief bewegen bevorderen. Wij doen dit door een online platform aan te bieden, waarop GPS- en route-informatie gedeeld kunnen worden.
Bezienswaardigheden in ...
Vele links naar bezienswaardigheden in binnen en buitenland.
MrGPS
Een GPS-toestel is altijd nog een hele investering. Of het nu voor de motor, voor wandelen of fietsen, of gewoon voor de auto bedoeld is. Voor die investering krijg je ook een hoop mogelijkheden terug. Maar veel mensen gebruiken er maar een fractie van. MrGPS wil je helpen het maximale uit je GPS te halen!
GPS kopen
GPS Koopgids

De koopgids voor alle GPS-en. Veel informatie voor diegene die op zoek is naar een GPS.


Bever zwerfsport

Alle benodigdheden voor buitensport. U bent voor kleding, schoenen, kaartmateriaal en natuur de GPS hier aan het juiste adres.


Outdoor Only
Een GPS is erg handig voor wandelen, hiken en bergbeklimmen, omdat het je in staat stelt gemakkelijk je weg te vinden, zelfs als het zicht slecht is of het landschap weinig of geen onderscheidende kenmerken heeft. Gps’en hebben verschillende voordelen in vergelijking met smartphones die vaak worden gebruikt voor navigatie door recreatieve wandelaars. Gps’en zijn duurzamer en gaan veel langer mee. Bovendien zijn ze meestal uitgerust met batterijen die kunnen worden vervangen door wegwerpbatterijen (meestal AA-batterijen) als opladen niet mogelijk is – bijvoorbeeld in afgelegen en dunbevolkte gebieden. Het aansluiten van een powerbank behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
Waypoint

Misschien wel de beste winkel om een GPS te kopen. Vakkundig advies en een groot assortiment.


GPS shops

Een overzicht van alle winkels op het gebied van GPS.


GPS Software
Oziexplorer

This is the official web site for the OziExplorer GPS Mapping Software which runs on your PC or laptop and will work with Magellan, Garmin, Lowrance, Eagle, Brunton/Silva and MLR GPS receivers for the upload/download of waypoints, routes and tracks and most brand of GPS receivers for real time tracking of GPS position (Moving Map).


GPS Uitproberen
SBP outdoor Noord-Brabant

Survival & Outdoor activiteiten vindt u terug op onze website. Met die muisklik heeft u gekozen voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap in de buitensport. En dit in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ons buitensport bedrijf is lid van de stichting Veilig Werken Buitensport en de vebon.


Verrekijkers
Foto Rooijmans

Eén van de betere winkel voor verrekijkers. 


Verrekijker Expert
Wilt u een verrekijker kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben het grootste aanbod van verrekijkers. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor spotting scopes en nachtkijkers. Wij zijn de officiële dealer van Zeiss, Steiner en Bushnell. Als u hulp nodig heeft, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij zijn de expert en kunnen u altijd een helpende hand bieden.
Cameraland Verrekijkers
e perfecte verrekijker voor sport, vrijetijd, natuurobservatie enz. Van de hoogste topklasse tot een prima verrekijker voor een klein budget ga je naar Cameraland.nl.
Outdoor winkels
BlueBlizz

Bij BlueBlizz veel goedkope artikelen op het gebied van Outdoor !!!


Solar Loader
Voor GPS gebruikers voorziet Solar Loader -Groene- energie met GOAL ZERO solar panels, powerpacks e.d. voor het opladen van GPS apparatuur. Solar Loader is distributeur is de Benelux van GOAL ZERO.
Teekwerende kleding
Rovince teekwerende kleding is uniek in Europa door het gebruik van het gepatenteerde ZECK-Protec. ZECK-Protec is een uitgekiende bescherming tegen de teek die ontwikkeld is voor professioneel gebruik. Rovince kleding wordt tijdens de productie uitgevoerd met deze teekwerende bescherming. Teekwerende kleding die Rovince op de markt brengt is bij aankoop altijd geimpregneerd en heeft voor de gehele levensduur geen nabehandeling nodig. Hierdoor is ZECK-Protec zeer geschikt voor zware professionele omstandigheden.
Overige tochten
Fietsenwandelweb.nl
Op Fietsenwandelweb.nl is alles te vinden om een mooie fietstocht en of wandeltocht uit te stippelen. Alle fietsroutes en wandelroutes zijn GRATIS te downloaden en printen.
GPS Speurtocht in Den Bosch

Er zweven permanent 24 satellieten boven Den Bosch. En allemaal proberen ze u met GPS naar de finish te leiden. Beleef een unieke speurtocht in het historische Oeteldonk en verdwaal niet!


Rondvaartinfo.nl
Alles over varen en boten. Mogelijk te combineren met een wandeling.
Sanmarko.nl

Verzameling wandelingen in Nederland van Sandra en Marko. Ook de buitenlandse wandeling, waaronder deze in Belgie kunnen interessant zijn. Aan de linkerkant op de website vind u een duidelijke onderverdeling.


Ontspannen Wandelreizen Marokko
Er zijn vele reisorganisaties die wandelreizen in Marokko aanbieden. De meeste zijn groepsreizen die een vast patroon volgen en waarin de nadruk ligt op zoveel mogelijk wandelen. Vaak ligt het wandel - en leeftempo in zo’n groep erg hoog. Een veel gehoorde reactie is dat er te weinig tijd is om te ontspannen en uitgebreid te genieten van de omgeving. Daarnaast ontbreekt het vaak aan ruimte en tijd om uzelf terug te kunnen trekken terwijl dat juist zo belangrijk is in een groepsreis. Gelukkig kan het ook anders. Ontspannen Wandelreizen Marokko heeft een uniek concept opgezet voor kleinschalige wandeltrektochten in een ontspannen sfeer.
Wandelen op Tenerife
Voor een actieve wandelvakantie op het eiland van de eeuwige lente.
Overnachtingen / vluchten
Vakantieveilingen.nl
Overdag actief in de natuur en 's avonds genieten van de rust in een groene omgeving. Of je nu kiest voor een hotel met veel faciliteiten of een knussere variant; wij hebben het.
Vakantiehome Ardennen

Vakantiegangers, wandelaars, vissers, fietsers, kanoers en ook survival fans gaan er graag naar toe voor een korte vakantie. Het stadje St-Hubert geldt hier als de Europese hoofdstad van de jacht en dat zegt iets over het wild in de bossen van de Ardennen. Het grootste deel van dit afgesleten, oeroude bergmassief bevindt zich in Belgie. Als u geinteresseerd bent in een overnachting kunt u bij ons terecht.


Maastricht hotel

Maastricht is één van de oudste en mooiste steden van Nederland met een ruim aanbod aan hotels. De binnenstad herbergt tal van monumenten met prachtige kerken en pleinen.


Hotel Maastricht
Overzicht van goede hotels in het Zuidlimburgse Maastricht.
Recreatiepark Het Winkel

Het Winkel is een camping met zwembad in Gelderland. De camping biedt zowel ruime kampeerplaatsen als camperplaatsen in Gelderland. Dankzij de uitgebreide voorzieningen is Het Winkel zeer geschikt voor een familievakantie in Nederland. Zo is Het Winkel met haar vele speelplaatsen, de binnenspeeltuin en de animatie op de camping de ideale plek voor een kindvriendelijke vakantie.


EuroRelais
EuroRelais is met meer dan 140.000 aanbiedingen de grootste Nederlandse bemiddelaar van vakantieaccommodaties in Europa en biedt anders dan bij gebruikelijke websites voor vakantiehuizen en vakantiewoningen niet alleen accommodaties in Nederland, maar ook in andere Europese landen aan. Sommige aanbieders in Nederland zijn zelfs alleen bij ons te boeken. De site is eenvoudig te bedienen, betrouwbaar en wordt vanwege de volledigheid aan informatie en de verschillende betaalmogelijkheden als positief ervaren.
Wandeleninspanje
Wanneer u gaat wandelen in Spanje zijn alle elementen voor een unieke aktieve vakantie aanwezig. Slechts weinigen weten dat het achterland van de Costa Blanca bijzonder mooi is en wandelingen op alle niveaus biedt. Wij wonen nu 10 jaar in Sella waar we een B&B hebben. Sella is een klein Spaans bergdorpje (600 inwoners) aan de voet van het Aitana gebergte (Marina Baixa) een bijzonder mooi wandelgebied. Vanuit Sella kun je tussen de typische dorpjes schitterende bergwandelingen maken. Vaak kom je op zo´n tocht enkel geiten, schapen of een enkele lokale bewoner tegen.
No campo

Een modern ingerichte, vrijstaande vakantiewoning voor 4 personen. Rondom voorzien van terrassen met bougainvilles, oleanders en palmen in Portugal aan de Costa Azul. Voor onze gasten hebben wij, behalve de op papier uitgeschreven wandelingen, ook tracks met GPS coordinaten ter beschikking. Een GPS-toestel ontvangt van satellieten gegevens over waar je loopt. Hierdoor is het in real time mogelijk te zien of je op het pad blijft. Door het volgen van de uitgezette coordinatiepunten kun je bij ons in de buurt prachtige wandelingen maken, zonder te hoeven letten op markeringen of paaltjes en-route.


Cheaptickets.nl

Vergelijking vliegtickets. Alle Airlines, alle bestemmingen, altijd de beste deals.


WandelenOvernachten.nl

WandelenOvernachten.nl is een unieke website waarbij eenvoudig en doeltreffend een overnachting kan worden gevonden langs 1 van de LAW- of Streekpaden maar ook langs andere wandelpaden in Nederland.


Luxe bungalowpark

Gun uzelf eens een uitje waarbij u heerlijk kunt genieten van comfort en ontspanning. Of u nu een lang weekend weg wilt of een hele week, de luxe bungalowparken van Hogenboom bieden u de mogelijkheid om dat in een unieke sfeer te doen. De bungalows zijn optimaal ingericht, zodat u hier van alles kunt genieten wat uw vakantie zorgeloos en luxueus maakt. Ruim van opzet en voorzien van alle gemakken; u zult zich hier de koning te rijk voelen. Natuurlijk ook met volop ruimte in en rond uw bungalow, zoals u dat mag verwachten van een luxe bungalowpark.


Campings & vakantieparken Zeeland

Molecaten: Op vakantie naar de kust, de Zeeuwse kust Zeeuws-Vlaanderen is cultuur en traditie in oude dorpen, maar bovenal zee- en strandplezier! Dagen vullen zich hier met luieren in strandpaviljoens, rennen over duintoppen en zwemmen in zee.

Ultiem zijn de Fun en Beachsports. Wind, golven en strand zijn de perfecte combinatie voor kitesurfen, blokarten en golfsurfen. Durft u het aan? Liefhebbers van een karakteristiek landschap zijn hier aan het juiste adres. De dijken met hoge bomen, de verborgen kreken en de oneindige landwegen met knotwilgen zijn een lust voor het oog. Bijzonder mooie natuurgebieden zijn de Cletemspolder en de verdronken Zwarte Polder. Zo dicht bij Belgie kunt u een bezoek aan het mondaine Knokke, het mooie Gent en het romantische Brugge niet aan u voorbij laten gaan!


Grote vakantiehuizen
Overzicht van grote vakantiehuizen.
Roompot Vakanties
Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos.
Midweek weg
Even een weekendje weg. Nergens aan denken maar gewoon ontspannen en genieten. In de Hogenboom parken kan dat en het hoeft niet eens duur te zijn. Een weekend weg in een bungalowpark betekent comfort, rust en plezier. De huisjes op de bungalowparken zijn allemaal zo gemaakt dat u zich er direct thuis voelt. U kunt zo naar buiten lopen, het terras op, en genieten van de stilte en in de avond van de sterren. Een winkel, een zwembad, een restaurant, het is allemaal in de buurt. Het weekend is zo ontspannend dat het veel langer lijkt. Juist omdat niks hoeft en alles mag is het zo rustgevend. Het verblijven in een mooie bungalow werkt hier natuurlijk ook aan mee. Het is als een tweede huisje, waar u in de toekomst altijd terug kunt komen.
Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo is een prachtig bungalowpark midden in de Veluwse bossen in de provincie Gelderland! In een schitterend bosgebied van 12 hectare kunt u heerlijk tot rust komen in één van de 146 luxe vrijstaande bungalows van Bungalowpark Hoenderloo. Het ruim opgezette bungalowpark is geschikt voor zowel gezinnen als rustzoekers. Alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie kunt u hier vinden. Een prachtige omgeving met leuke wandel- en fietspaden, talrijke attracties en gezellige winkelsteden bevinden zich in de directe nabijheid van het bungalowpark. Vanuit uw vakantiehuis in Hoenderloo op dit bungalowpark in Gelderland wandelt of fietst u zo de natuur in. Bezoek Nationaal Park de Hoge Veluwe of de Kroondomeinen bij Paleis het Loo. Misschien hebben de zandverstuivingen bij Kootwijk of de heidevlakte van de Loenermarkt meer de voorkeur. Neem de kinderen voor een leuk dagje uit eens mee naar attractiepark Koningin Juliana Toren, Burgers Zoo of dierenpark de Apenheul: de mogelijkheden bij Bungalowpark Hoenderloo zijn eindeloos!
Camping Harderwijk
Met de Veluwe als achtertuin en het grootste zeezoogdierpark van Europa heeft Harderwijk veel te bieden! De ideale kampeervakantie in Nederland boek je daarom in Harderwijk.
Campings Noord-Holland
Lekker op vakantie naar een camping in de bossen of aan de kust. Ardoer biedt je een heerlijke vakantie in eigen land. Buiten zijn zoals je wilt!
Camping Roompot Drenthe
Met drie Nationale Parken is Drenthe de uitgelezen provincie om eens lekker te gaan kamperen. Wie de tent, caravan of camper eenmaal op een van de campings in Drenthe van Roompot heeft staan, kan er met de fiets even heerlijk op uit trekken door de prachtige natuur langs mooie dorpen. Ook de parken zelf bieden met diverse recreatiemogelijkheden op, in en naast het water volop de gelegenheid om met het hele gezin het vakantiegevoel optimaal te beleven.
Vakantie Zoeken
Informatie en nieuws over vakantiebestemmingen, van zomervakanties tot wintersportgebieden met allerlei interessant nieuws.
Heerlijkehuisjes.nl
Op heerlijkehuisjes.nl vindt u vakantiehuizen van particuliere eigenaren, vakantieparken en groepsaccommodaties. Zo kunt u in alle rust genieten van dat ene unieke plekje, genieten van de meest natuurlijke omgevingen of vermaakt jong en oud zich met de vele activiteiten en faciliteiten op een vakantiepark.
Fietsen
Bedrijf/familie uitje
Bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een leuke mogelijkheid om uw medewerkers dichter bij elkaar te brengen? Heeft u dan wel eens gedacht aan een verblijf in een ruime groepsaccommodatie, waar u samen met al uw medewerkers kunt genieten van alle comfort in luxe op een prachtige locatie. Tijdens zo’n bedrijfsuitje komen de medewerkers dichter bij elkaar en kan er echt aan teambuilding gewerkt worden. Vanaf uw groepsaccommodatie zijn er vele mogelijkheden voor een personeelsuitje. Geniet aan het einde van de dag van een heerlijke barbeque in uw eigen tuin op een prachtige locatie midden in het bos, aan de kust of misschien wel in het buitenland. De groepsaccommodaties zijn zo groot, dat tijdens een personeelsuitje de werknemers zelfs hun partner en kinderen kunnen mee brengen. Op deze manier creëert u werkelijk saamhorigheid binnen uw bedrijf. Neem dus snel eens een kijkje in het aanbod en zorg voor een geweldig personeelsuitje!


GPSspellen

GPSSpellen ontwikkelt en organiseert interactieve gps tochten en spellen in heel Nederland! Speel onze gps tochten en spellen in de natuur, op het strand of in de stad. Samen met je collegas, vrienden, of familieleden maken we van jullie team-, vrienden-, of familie-uitje een onvergetelijke ervaring!


GPS Speurtocht Amsterdam

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfsfeest voor uw personeel, wilt u een nieuw product onder de aandacht brengen, wilt u uw relaties bedanken of is het een combinatie van beide? Dan bent u bij GetEvents aan het goede adres.


Groepswijzer.nl
Groepswijzer.nl heeft een aantal leuke GPS Tochten in het assortiment. Van kleine tot grote groepen, te voet, per fiets of per boot. U ontdekt op spannende wijze avontuurlijke plekjes die u anders waarschijnlijk niet had gevonden.
GPSVenlo.nl
GPS Venlo geeft je een originele, nieuwe kijk op een stad of een dorp. Dus geen standaard bedrijfsuitje of stadstocht. In plaats van simpelweg een route te volgen, ga je nu juist zelf de route ontdekken met je team. Gelukkig krijg je hulp van bovenaf: een GPS navigatiesysteem leidt jouw team langs allerlei leuke bezienswaardigheden. En die zijn weer gekoppeld aan een serie foto’s en een lijst omschrijvingen met verschillende wetenswaardigheden. Maar welke omschrijving past bij welke foto? Aan jou en je team om dat te ontdekken.
Lamosca
DAGJE UIT? Kies voor een geweldig spannend stadsspel! Zin in een dagje uit waar de deelnemers nog lang over na zullen praten? Kies dan voor een stadsspel van La mosca. Of je nu een vrijgezellenfeest in Groningen of een uitje voor de collega’s in Tilburg organiseert, onze spelen zijn een originele keuze voor een leuk dagje uit, waarbij adrenaline en lachsalvo’s gegarandeerd zijn.
Das Box
Das Box is een Gents bedrijf dat voor jouw groep een activiteit in een doos maakt. De bedoeling is simpel: jou een leuke GPS groepsactiviteit geven om te doen met je familie, vrienden of collega’s. Alles wat je nodig hebt voor de activiteit vind je terug in Das Box. Je hoeft zelf dus bijna niets voor te bereiden.
Handige tips
Vakantielijst
Wil je niks vergeten mee te nemen op vakantie? Maak dan een vakantielijst op Meenemen.nl. Zij hebben een lijst met meer dan 500 artikelen waarvan jij zelf de artikelen kan aanvinken die bij jouw vakantie horen. Jaarlijks honderdduizenden mensen maken hier een paklijst. Ga goed voorbereid op reis en maak vandaag nog je inpaklijst!
Wandelschoenen
Als u een goed overzicht wilt krijgen van de wandelschoenen die op dit moment op de markt zijn dan is beslist.nl een aanrader.
Tips en Tricks van Youfone
Tips en tricks omtrent het gebruik van GPS op de smartphone
Dalreizen.nl
Ga met zekerheid op reis. Lees ervaringen van andere reizigers voordat je boekt. Dalreizen is een onafhankelijke vergelijkingssite voor reizen. Op Dalreizen vind en vergelijk je 69 reisorganisaties richting 119 bestemmingen. Lees ervaringen van andere reizigers voordat je boekt. Zo weet je zeker dat je de ideale reis boekt bij de beste reisorganisatie!
Wat te doen in Zuid-Limburg
Veel toeristen komen naar Zuid-Limburg voor het mooie, voor Nederland zo unieke Heuvellandschap. In dit gedeelte van Nederland waan je je in het buitenland – bijna on-Nederlands! Glooiende heuvels met weilanden en boomgarden, pittoreske dorpjes met traditionele witte vakwerkhuizen en de holle landweggetjes met wegkruisen en kapelletjes. Perfect om te wandelen en te fietsen en ook bezienswaardigheden zijn er voldoende! We tippen de mooiste must-do en must-see in Zuid-Limburg.
Veters strikken: de beste technieken!
Voor je sneakers en wandelschoenen zijn er talloze manieren om je voeten zo goed mogelijk te ondersteunen. Het begint hierbij natuurlijk met het juiste type sneaker. Maar wist je al dat het vooral belangrijk is om te kijken naar de vorm van je voet? Hierbij is de juiste manier van je veters strikken de key naar comfort. Omdat elk paar voeten uniek is, is er voor elk soort voet een bijpassende stijl van veters strikken. Wij leggen het je in enkele simpele stappen uit, zodat je voortaan als eerste bij de finish bent.
Heren wandelschoenen vergelijken
Heren wandelschoenen met elkaar vergelijken op zoek naar de beste prijs.
Dames wandelschoenen vergelijken
Dames wandelschoenen met elkaar vergelijken op zoek naar de beste prijs.
C&A Outdoor gids
Voor velen is de natuur een oase van rust en een belangrijk recreatiegebied. Joggen door dichte bossen, picknicken op groene weiden of genieten van prachtige uitzichten – tijd doorbrengen in de natuur is plezierig en gezond en voor iedereen aan te raden. Outdoor activiteiten zoals wandelen, klimmen en mountainbiken zijn erg populair. Ongeveer 10.5 miljoen Nederlanders gaan graag wandelen in hun vrije tijd. Er zijn ongeveer 60.000 mensen in ons land die regelmatig bergklimmen, terwijl 33.471 Nederlanders enthousiaste mountainbikers zijn, en de trend stijgt nog steeds. In onze Outdoor-Gids geven we belangrijke informatie over natuur en milieubewust gedrag en de omgang of ontmoetingen met wilde dieren. Hier vind je tevens handige tips en informatie over de populaire outdoor gebieden in Nederland. Ook introduceren we verschillende wandel-, klim- en fietsroutes die elk een hoogtepunt bieden in jouw outdoor vakantie.
woodcraftsurvival.com
We hebben meer dan 25 jaar ervaring in bushcraft en wildernis survival en dat willen we graag via de website met je delen. Uiteraard doen we dit met veel respect voor de natuur. Wij hopen dat onze website een inspiratiebron is voor andere bushcrafters en avonturiers.
Geochaching
Geocachen.be
Informatie en een blog over geocachen.
stichting GPS
Uw link op www.GPSwalking.nl

Als u een link geplaatst wilt hebben op deze www.gpswalking.nl neem dan even contact op via email. Alleen links die een referentie hebben met GPS, GPS kaartmateriaal of wandelen worden geplaatst.

Neem even contact met ons op als u een link naar uw site geplaatst wil hebben.


Adverteren
Ook is het mogelijk om op onze website te adverteren bij een wandeling. Dat kan handig zijn als u bv. een hotel of een camping hebt en één van onze routes ligt bij u in de buurt. Adverteren op onze website kost u weinig en u brengt uw onderneming een jaar lang in belangstelling bij de vele bezoekers van onze website.

Neem even contact met ons op als u een advertentie wilt laten plaatsen op onze site.